Hvordan finder du den rigtige stresscoach.

Det kan være svært at finde den rigtige stresscoach, kontakt derfor mere end en stresscoach. De fleste tilbyder en kort gratis telefon konsultation.

Vigtigste er det at du føler dig tryg, tilliden skal være på plads og kemi skal være i orden mellem dig og din stresscoach. Hvis der undervejs i stressforløbet dukke noget op som kræver en anden form for behandling, eller en anden stresscoach bør stressforløbet stoppes helt. Stressforløbet kan altid genoptages, når du er færdig behandlet for det der har krævet en anden type behandling.

Kig dig rundt på min hjemmeside, læs om hvem jeg er og hvad jeg kan tilbyde dig, det vigtigste er at du kommer i gang med et stressforløb hurtigst muligt. Har du brug for at vide mere kan du kontakte mig på telefon 30483140 eller benytte min kontaktformular.