“Giv mig styrke til at acceptere de ting, jeg ikke kan ændre, mod til at ændre de ting jeg kan og visdom til at se forskellen.”

Jeg er certificeret Stresscoach fra forebygstress v/ Bjarne Toftegård, efterfølgende er jeg også certificeret  NLP Coach Practitioner hos NLP-Huset i Valby.

Jeg har lige som så mange andre mennesker, oplevet personlige glæder og sorger, skiftet job og haft travlt ja alt for travlt. Jeg havde så travlt at jeg glemte at lytte, til de fare signaler min krop gav mig. Det resulterede i at jeg blev “stressramt”, mit held var at jeg landede hos en dygtig stresscoach, som hjalp mig på rette køl igen. Undervejs i min stress-behandling genoptog jeg min gamle hobby med at male, det blev en vigtig del af min vej ud af stressen.  

Min Fodpleje uddannelse har jeg taget hos Glamour fodplejeskole/v. Fodterapeut Diana Larsen, i Ballerup. Pleje af ens fødder er vigtigt, alt for mange mennesker glemmer at passe godt på dem fødder. Hård hud, hælrevner, lange negle, strømper der sidder for stramt og forkerte sko kan gøre mangen en gené meget værre end nødvendigt er.  God fodpleje er vigtig, dine fødder skal bære dig gennem hele livet. 

 Jeg er oprindeligt uddannet i forretning, har når et interessant job viste sig kastet mig ud det hvilket har give mig en alsidig erhvervs karriere. Hvor jeg blandt andet har været ansat i  kriminalforsorgen, som It-support i en stor televirksomhed og i Bank og finansiering selskaber. Desuden hos Røde Kors i Sandholmlejeren, nattevagt på Kvindekrise centret i København og som nattevagt på Natherberget for hjemløse i Hvidovre.

Som selvstændig har jeg fundet min rette hylde, jeg tilrettelægger selv min arbejdstid og skaber balancen i mellem mine forskellige arbejdsområder. Det vigtigste for mig i dag, er at arbejde med noget der gør mig glad og giver mening for mig. 

Den glade balance har jeg fundet i mit arbejde som Stress Coach, fodplejer, massør og som udøvende billedkunstner.  

Skal jeg også hjælpe dig til at finde balancen i livet, få gode fødder at gå på eller afhjælpe 

muskelspændinger, myoser eller migræne!

Så kontakt mig på 30483140 oplys venligst og det skal være i Holbæk eller Ballerup.

Holbæk: Mandag-Torsdag og Fredag.

Ballerup: Tirsdag.